Bestsellery
Promocje
Bransoletka sutasz Czekolada, Krem i Karmel
Bransoletka sutasz Czekolada, Krem i Karmel
129,00 zł 109,00 zł
szt.
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle, czerwone Gold
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle, czerwone Gold
44,00 zł 35,00 zł
para
Bransoletka sutasz Ecru & Gold
Bransoletka sutasz Ecru & Gold
139,00 zł 119,00 zł
szt.
Kolczyki Frędzle chwosty, z Chwostem Zielone
Kolczyki Frędzle chwosty, z Chwostem Zielone
35,00 zł 25,00 zł
para
Kolczyki sutasz z Chwostem frędzle Neonowe zielone
Kolczyki sutasz z Chwostem frędzle Neonowe zielone
45,00 zł 30,00 zł
para
KOLCZYKI DIAMENTOWE CYRKONIE Blue (8,5 cm)
KOLCZYKI DIAMENTOWE CYRKONIE Blue (8,5 cm)
54,00 zł 39,00 zł
para
KOLCZYKI DIAMENTOWE CYRKONIE VIII
KOLCZYKI DIAMENTOWE CYRKONIE VIII
45,00 zł 30,00 zł
szt.
Naszyjnik-wisior Vintage Silver z grafiką
Naszyjnik-wisior Vintage Silver z grafiką
29,00 zł 19,00 zł
szt.
Kolczyki sutasz w kolorze Jasno fioletowym, z chwostem
Kolczyki sutasz w kolorze Jasno fioletowym, z chwostem
59,00 zł 49,00 zł
para
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle, niebieskie
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle, niebieskie
24,00 zł 15,00 zł
para
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle Turkusowe
Kolczyki z Chwostem chwosty frędzle Turkusowe
45,00 zł 35,00 zł
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Marina Sienkiewicz - sklep internetowy Marisutasz

 

Zapewniam swoim Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Ochrona prywatności

1. Składając zamówienie Klient wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych wyłącznie w celu realizacji zamówienia.

2. Klient może również wyrazić odrębną zgodę na otrzymywanie od Sklepu materiałów reklamowo - promocyjnych, w tym biuletynu handlowego.

3. Klient ma prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania oraz sprzeciwu wobec ich przetwarzania.

 

Obowiązek informacyjny na podstawie artykułu 13 RODO 

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych? 

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest  Właściciel Sklepu Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz: Marina Sienkiewicz, NIP: 5451806854, 

  Jak się z nią skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych? 

Napisz do mnie lub zadzwoń: 

adres e-mail: mari.sien@hotmail.com. 

 tel. 515 422 866 

adres pocztowy:  Marina Sienkiewicz , Stara Kamionka 77, 16-100 Sokółka. 

Skąd mam Twoje dane? 

Otrzymałam je od Ciebie podczas zakładania konta, a także, w związku z transakcjami dokonywanymi przez Ciebie na stronie Sklep Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz. 

Jeżeli zdecydujesz się dokonać zakupu w Sklepie Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz, Twoje dane będą wykorzystane dla potrzeb realizacji transakcji sprzedaży. Obejmuje to w szczególności otrzymanie od Ciebie płatności, dostawę towarów do wskazanego przez Ciebie miejsca, wystawienie dokumentów sprzedaży: 

  1. Składając zamówienie w Sklepie Klient wyraża zgodę na umieszczenie swoich danych osobowych w jego bazie oraz na ich przetwarzanie w celu realizacji sprzedaży. Podanie danych osobowych przez Klienta oraz zgoda na ich przetwarzanie są niezbędne do zrealizowania zamówienia. 
  1. Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie przez Sprzedającego danych osobowych może uniemożliwiać świadczenie przez Sprzedającego usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Klienta zakupów. 
  1. Kupujący ma prawo wglądu do swoich danych, żądania ich korekty lub uzupełnienia oraz ich usunięcia. 
  1. Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. “O ochronie danych osobowych” (Dz.U. Nr 133 poz. 883) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich. Dane przetwarzane są z zachowaniem wymogów bezpieczeństwa, określonych w ustawie. 
  1. Sprzedający informuje, że dokonując wyboru firmy wysyłkowej celem realizacji zamówienia, Kupujący wyraża zgodę na udostępnienie swoich danych osobowych tej firmie tj. “Poczta-Polska” – Poczta Polska SA, ul. Stawki 2, 00-940 Warszawa. 
  1. Klient oświadcza, iż podane przez niego dane osobowe są prawdziwymi danymi Klienta. 
  1. Dane dotyczące korzystania przez Ciebie ze strony Sklepu Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz, które uzyskuje za pośrednictwem tzw. plików cookies przetwarzane na podstawie Twojej zgody, wyrażonej zgodnie z art. 173 Prawa telekomunikacyjnego. 

 

Dane osobowe przekazywane Sklepowi Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowywane na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiada jedynie wlaściciel Sklepu Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz.

Każdy Klient, który przekazał Sklepowi Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez serwer Sklepu Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania oferty Sklepu do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragnę zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej Sklep Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcam przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłam Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w Sklepie Biżuteria sutasz – sklep internetowy Marisutasz. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty mojego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres mari.sien@hotmail.com bądź telefonicznie pod numerem 515 422 866.

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony